Apporttrening – dag 10

Gårsdagens apporttrening var ikke av de beste og det ble mye «klabb og babb». Victini, virket ikke noe særlig motivert til å trene og det ble for mange dårlige repitisjoner. Noe av det kan nok skyldes at vi forsøkte å trene inn litt bæring, noe jeg så gikk utover holde-øvelsen. Så da kuttet vi ut bæring, tok noen få repitisjoner med å holde og så gav vi oss i går etter flere «krasse medarbeidersamtaler» :-P.

Som jeg har nevnt tidligere så er det viktig med hvile, for meg så virker det som om det kan være nødvendig med en «tenkepause» av og til. Ofte ser jeg at det kan være helt andre «kvaliteter» på øvelsen bare med en halv dag eller en dags pause. I dag startet vi rolig med tanke på hva som skjedde i går og forhåpentligvis med rene ark. Nå er vi kommet så langt at det blir hold-øvelse med provokasjoner – denne gangen ble det litt klapping i hendene og knipsing med fingrene. I går slapp hun dummyen da jeg klappet, det var skummelt det!

Hold med provokasjon innlagt.

Så forsøkte vi å legge inn litt bæring, hadde ikke særlig tro på dette med tanke på hvor elendig det var i går. Men undrenes tid er ikke forbi, bare etter to-tre repitisjoner med apportdummyen så bærer hun mer eller mindre helt selvstendig! Det er såvidt jeg er borti nakken hennes for å få hun til å bevege seg fremover, og vi har også hatt repitisjoner hvor hun bærer uten at jeg holder i hun. Selvsagt nå er det kun korte økter, så blir planen som med hold-øvelsen, å øke lengde og provokasjon etterhvert.

Her bærer hun, og jeg holder kun lett i nakken bak for å «føre hun fremover»

Disclaimer: Alt innhold på denne siden kan ikke gjenbrukes eller publiseres uten særskilt tillatelse om avklart bruk med rettighetshaver, jfr. opphavsrettighetene. I tvil om hva det innbærer – les mer her Åndsverklov og opphavsrett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *